Thaise man gaat in Pattaya op zoek naar eten maar wordt even later dood op het kerkhof aangetroffen

PATTAYA:- Een man ging onder de rook van Pattaya op zoek naar voedsel en werd even later dood aangetroffen op een kerkhof in Pattaya.  De familie van de 35-jarige man zegt dat hij voor zijn dood geen enkele ziekte had.

De politie van Nongrue werd gewaarschuwd dat er een lijk boven de grond op het nieuwe kerkhof lag, het bewuste kerkhof werd gebouwd door de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation.  De politie en het lokale nieuws kwamen ter plaatse en ontdekten het lichaam van de 35-jarige Anucha Pansukkhum op een afgelegen deel van de begraafplaats.

De politie zegt dat het lichaam geen tekenen van letsel vertoonde en dat de motor van Khun Anucha in de buurt geparkeerd werd gevonden.  De vrouw van de man zegt dat haar man hun huis had verlaten om voedsel en hout te zoeken.  Toevoegend dat Anucha vaak alleen in de buurt van het kerkhof scharrelde

“Mijn dochter belde me later op de avond om me te vertellen dat mijn man bewusteloos op het kerkhof door een motortaxichauffeur was gevonden. We realiseerden ons later dat hij op tragische wijze was overleden”.

Khun Panida zegt dat Anucha geen onderliggende gezondheidsproblemen had, maar gaf ook toe dat haar man misschien nog nooit in zijn leven een ziekenhuis heeft bezocht.  De politie zegt uit voorzorg een Covid19 test op het lichaam uit te voeren.

Begraafplaatsen in Thailand zijn niet zoveel vertegenwoordigd als in andere landen, omdat Thais de neiging hebben om hun overledenen te cremeren.  Volgens een lokale krant worden begraafplaatsen vaak gebruikt voor Chinese inwoners of Thais van Chinese afkomst.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

3 gedachten aan “Thaise man gaat in Pattaya op zoek naar eten maar wordt even later dood op het kerkhof aangetroffen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!