Gokschulden drijven een Thaise vrouw in Chonburi tot zelfmoord

CHONBURI:- Een 39-jarige inwoonster van Chonburi heeft zichzelf opgehangen nadat ze een weddenschap had verloren die ze op een gokwebsite had geplaatst.

De politie arriveerde bij het huis in het Nong Sam Sak-gebied van het Ban Bung-district en zag Wanwisa Samart aan het plafond hangen.  Er werden géén verdachte omstandigheden aangetroffen.

Haar 40-jarige man, Khun Alongkorn Dubrok, vertelde dat zijn vrouw na het eten naar de slaapkamer ging, maar toen hij naar haar toe ging, vond hij de deur op slot.  Dus stapte hij naar buiten om door het raam naar binnen te kijken en zag haar daar hangen.

Hij vertelde verslaggevers dat zijn vrouw aan depressies leed en eerder zelfmoord had willen plegen nadat ze de overheidssubsidie ​​van 5.000 baht voor gokken had verloren.

Gokken is een serieus probleem in Thailand en veel operators promoten het via spam.

De National Broadcasting and Telecommunications Commission heeft mobiele service operators bevolen om vanaf gisteren alle spamberichten te blokkeren.  Sms’jes die geblokkeerd moeten worden hebben niet alleen te maken met gokken, maar ook van geldwoekeraars en pornografische websites.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!