Thaise man gaat aan de haal met de speciaal gemaakte Manchester United – Liverpool stoelen uit het Rajamangala stadion

BANGKOK:- Dat een brutaal mens de wereld in zijn macht heeft, wisten wij natuurlijk al, maar dat Thaise man zich deze titel toebedacht, trok wel de speciale aandacht van de politie. De politie heeft een man gearresteerd die wordt beschuldigd van het stelen van speciaal vervaardigde stadion-stoelen die tijdens de wedstrijd van afgelopen dinsdag door spelers van Manchester United en Liverpool in het Rajamangala Stadium in Bangkok werden gebruikt.

De arrestatie kwam tot stand nadat CCTV-camera’s in het stadion afgelopen zaterdag om zes uur een groep mensen detecteerde die vier van de dugout-stoelen wegsleepten en in een witte combi-wagen laadden.

Twee van de gestolen stoelen waren voor reservespelers van Manchester United, de andere twee waren voor spelers van Liverpool.

De overige verdachten wisten te ontkomen nadat bewakers in het stadion ervan uitgingen dat ze door de wedstrijdorganisator waren gestuurd om de stoelen op te halen.

De politie heeft wel de gebruikte vrachtwagen in beslag weten te nemen, zo verklaarde het hoofd van de Metropolitan Police Division 4, khun Pornchai Kajonklin, gisteren.  Er was geen nieuws of de gestolen stoelen waren teruggevonden.

Khun Vinij Lertratanachai, CEO van wedstrijdorganisator Fresh Air Festival, bevestigde dat de stoelen exclusief zijn gemaakt voor de pre-season clash tussen de twee Premier League-reuzen.

Manchester United kende een vliegende start van het voorseizoen met een 4-0 nederlaag tegen aartsrivalen Liverpool in Bangkok, wat de Nederlandse nieuwe coach Erik ten Hag een grote boost gaf in zijn eerste wedstrijd die de leiding had.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!