Thaise man dringt in Sattahip een school binnen om een leerling te gijzelen.

SATTAHIP:- Een Thaise man dringt een school binnen met als doel een leerling te gijzelen.  Gelukkig werd hij op tijd bij zijn lurven gepakt en raakten er geen studenten gewond bij het incident.  Het  incident vond plaats in het district Sattahip, in de oostelijke provincie Chonburi.  

Khun Thanapat Papbupa, een ambtenaar bij de gemeente Sattahip ontving een melding van een man waarvan werd vermoed dat hij onder invloed was van drugs.  De hoofdcommissaris van politie van het district Sattahip en het dorpshoofd werden direct op de hoogte gebracht.  De ambtenaren gingen naar het gebied en arresteerden 46-jarige Khun Cherdchai.  

De man zag agenten en probeerde te ontsnappen. Hij rende een school binnen en was van plan een leerling te gijzelen.  Studenten merkten de man op en rende weg. De politie wist hem in zijn nekvel te pakken voordat hij een student te grazen nam.

Toen ze met de man probeerden te praten, begreep hij niets en sprak koeterwaals. Ambtenaren besloten de man een drugstest te geven die positief werd.  Hij gaf toen toe dat hij Yaba-pillen had ingenomen voordat hij naar de school kwam.  Cherdchai werd gearresteerd en afgeleverd bij het politiebureau van Najomtien en wacht op vervolging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Oost- Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!