Thaise vrouw vertrouwd volledig op haar TomTom en rijdt de plomp in

UTHAI THANI:- Een Thaise automobiliste was zo bang om te verdwalen, dat ze alleen maar aandacht had voor haar gps.  Ze reed uiteindelijk een bos in voordat ze met haar pick-up truck in een vijver belandde.  

De vrouw in nood belde direct het politiebureau van Lan Sak in de provincie Uthai Thani en vertelde hen dat het water haar pick-up truck binnenstroomde.  De politie zocht samen met het plaatselijke reddingsteam naar de vrouw, maar het was niet gemakkelijk.  

De vrouw had de locatie zoals deze in de GPS werd weergegeven, maar de locatie was in een bos en het signaal was niet sterk genoeg. Het was ook een gebied ver van mensen zonder bewoners in de buurt.  

Een opgetrommelde agent zocht ook in het bos en liep naar beneden tot hij bij de vijver direct aan de weg aankwam. De agent zag de vrouw uit de vijver lopen.  Hij merkte toen de pick-up truck in de vijver was omgedraaid.  Hij verwittigde gelijk zijn collega’s, die snel ter plaatse kwamwn

De 28-jarige automobiliste, khun Anyarin, vertelde dat ze een vriend wilde bezoeken en de GPS gebruikte.  Toen ze bij een bocht aankwam, keek ze aandachtig naar de GPS en reed pardoes rechtdoor het bos in en sloeg over de kop in een vijver.  Al snel stroomde het water haar auto in, toen het water haar hoofd bereikte, belde ze de politie

Vervolgens zocht ze naar een hard voorwerp in haar pick-up truck om het raam te breken.  De vrouw kwam er op tijd uit door het achterraam en kroop naar buiten in de vijver.  De agent die haar vond, stond op dat moment voor de vijver en hielp haar eruit.  Anyarin gelooft dat de reden dat ze het heeft overleefd te danken is aan de kracht van een monnik waar ze sterk in gelooft. De vrouw is nu veilig en wel, en de pick-up truck is uit de vijver getakeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand  
Bron: Khaosod.com

Eén gedachte over “Thaise vrouw vertrouwd volledig op haar TomTom en rijdt de plomp in”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!