Thaise man aangehouden voor het smokkelen van Myanmarese durians naar Thailand

~ERGENS INSTINKEN~
(Er bijgelapt worden)

RANONG:- Als er één land bestaat dat bekend staat om zijn voortreffelijke smakende durians, dan is het wel Thailand. Het is dan ook opmerkelijk dat een 25-jarige Thaise man uit de Zuid-Thaise provincie Ranong is gisteravond door soldaten werd gearresteerd en beschuldigd is van het smokkelen van Myanmar-durian naar Thailand.

De smokkelaar en zijn mannen namen langstaartboten naar de Myanmarese kant van de rivier, waar hij 2,5 ton durian kocht van een Myanmarese handelaar en deze naar zijn vaderland toebracht 

Naar aanleiding van een anonieme tip lagen de Thaise soldaten in een hinderlagen en arresteerden Khun Pairat Wattanom toen hij terugkeerde naar de Thaise kant.

Khun Pairat zei dat hij durian kocht van een handelaar uit Myanmar en het fruit naar handelaren in de zuidelijke Thaise provincie Ranong bracht om daar flink geld te maken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai residents
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Thai residents.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!