Australische inbreker in supermarkt in pattaya gearresteerd

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een Australische man is gisterochtend gearresteerd nadat hij n een supermarkt in Pattaya zou hebben ingebroken.

De stadspolitie werd om 03:00 uur in de nacht gebeld dat er bij supermarkt Tops Daily aan de Naklua Road een inbraak gaande was.

In verband met de huidige Covid19 maatregelen moeten winkels die normaal normaal 24 uur per dag open zijn, hun deuren van 23.00 uur tot 04:00 uur sluiten.

De politie en onze razende reporter kwamen bij de winkel aan en ontdekten dat de voordeur met geweld was opengebroken.

Khun Anong Sikaew, een 48-jarige  bewaker van een nabijgelegen hotel, vertelde tegen de politie van Pattaya: “Ik hoorde een harde knal zoals glas dat uit de richting van de winkel barstte en liep naar de winkel toe om het te onderzoeken terwijl ik aan het patrouilleren was op het nabijgelegen terrein van mijn hotel.  .”

“Ik zag de dief, die een buitenlander leek te zijn, en schreeuwde in het Engels dat hij moest opdonderen, maar de dief vluchtte de winkel in. Ik heb gelijk de politie van Pattaya gebeld voor hulp.”

De winkelmanager, die niet bij naam werd genoemd, werd ook ter plaatse geroepen door de politie van Pattaya.  De politie ontdekte dat ook een klein deel van het plafond in de winkel was gebroken, wat leek op een poging van de verdachte om het pand te ontvluchten.

De politie trof de verdachte aan in een opslagruimte die leek te proberen zich achter verschillende dozen te verbergen.  Hij werd door de politie genoemd als de 55-jarige Australiër Mr. Vladisavljevic Alexander.

Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zal verdere juridische stappen aan zijn broek krijgen. Hij droeg handschoenen toen hij werd gearresteerd en werkte niet onmiddellijk mee met de politie van Pattaya over de reden waarom hij probeerde in te breken in een supermarkt.  Hij zit nu in politiehechtenis, in afwachting van zijn voorgeleiding bij de rechtbank.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!