Thaise lottowinnaars belonen geesten met exorbitant duur Japans feest

BANGKOK:- Twee loterijwinnaars van 10 miljoen baht hebben 300.000 baht van hun gewonnen fortuin besteed aan het veranderen van een kerkhof in Chonburi. Een Japans restaurant werd ingeschakeld om geesten te belonen voor het geven van geluksgetallen.

Het paar transformeerde gisteravond het kerkhof van de Tri Kunnatham Foundation in het Nong Ree-subdistrict van de provincie Chonburi in een pop-up sushibar en serveerde Japans eten aan 5.000 zielen in het gebied.

De lottowinnaars die het feest promootten, de 28-jarige khun Lapatlada Rakangthong en de 30-jarige man khun Ittiphat Burakijpanich, vertelde dat ze in juli flinke loterijprijzen hadden gewonnen na een bezoek aan het kerkhof.  Ze geloofden dat de geesten hen op de een of andere manier de winnende lottonummers gegeven hadden.  Dus hielden ze een barbecue ter ere van hen.

Ongelofelijk dat ze na de BBQ een nog grotere prijs in de wacht sleepten, dus wilden ze de geesten verder belonen met een verscheidenheid aan geschenken, en besloten ze een Japans pop-up restaurant op het kerkhof te openen.

Het kerkhofrestaurant was uitgerust met een sushibar, een foto van de Fuji-berg in Japan, rode lantaarns en sakurabomen.  Authentieke Japanse koks en restaurantpersoneel kwamen ook serveren.

De Thaise reporters schreven dat de goed bereide Japanse gerechten op meer dan 10 witte tafels werden geserveerd.  Eten op elke tafel kostte 2500 baht, terwijl de totale prijs naar boven werd afgerond op ongeveer 300.000 baht.

Afgezien van de Japanse keuken, hebben de twee loterijwinnaars ook een openluchtbioscoop opgezet waar de geesten na het diner van kunnen genieten, waarvan niemand heeft gegeten.

Khun Lapatlada en Khun Ittiphat deelden hun geluksnummers ook met de media: 149, 398, 216 en 82.

Zal het koppel de derde keer geluk hebben bij de volgende loterijtrekking op 1 oktober? 

De tijd zal het leren!

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!