Thaise kathoey in Hong Kong klimt gebouw uit naar beneden om te ontsnappen aan de politie

HONG KONG:- Een video van een Thaise transvrouw in een sexy jurk die als Spiderwomen langs de buitenkant van een gebouw in Hong Kong klimt om aan de klauwen van de wet te ontsnappen, is viraal gegaan.

De Thaise vrouw, gekleed in een sexy doorschijnende roze jurk, klom op de vensterbank van een gebouw op de derde verdieping om aan de politie te ontsnappen, en werd gezien door tientallen voetgangers in de buurt.  Ze slaagde erin zich veilig een weg naar beneden naar het trottoir te banen met de hulp van een vriendelijke heer buiten een 7-Eleven-winkel.

De identiteit van de vrouw is niet bekendgemaakt, maar naar verluidt zou het gaan om een 30-jarige Thaise transgendervrouw.

De Chinese media meldde dat het incident deze week plaatsvond in gebouw 33 aan Carnarvon Road in de drukke winkel- en uitgaanswijk Tsim Sha Tsui in Hong Kong.

Er werd ook gemeld dat politieagenten in Hongkong een inval deden in een illegale uitgaansgelegenheid waar seksuele diensten werden aangeboden waar de transvrouw werkte en daarom probeerde ze te ontsnappen.

 De sexy dame is weliswaar veilig het gebouw afgedaald, maar ze ontsnapte niet aan de politie die haar kort na haar ontsnappingscapriolen arresteerde.

Volgens het bericht in de media was ze legaal het land binnengekomen, maar werkte ze illegaal in een illegale handel en verbrak ze haar verblijfsvoorwaarden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Azië
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!