Thaise jongen breekt beide benen na een val van de 5e verdieping van een goudwinkel in Chonburi

CHONBURI:- Een jongeman heeft beide benen gebroken nadat hij van het dak van de 5e verdiepingen tellende goudwinkel in het Phan Thong District viel.

De politie van Phan Thong werd op de hoogte gebracht van het incident welke zich voordeed bij een goudwinkel in het deeldistrict Baan Gao.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen de gewonde 19-jarige jongeman, khun Kittipoom Kenjan, gewond aan op een luifel die zijn val had gebroken.

Hij had beide benen gebroken en zat vast tussen de goudwinkel en een muur.  Reddingswerkers moesten met een behulp van een katrol naar beneden getakeld worden om de gewonde man te helpen.  Het duurde meer dan twee uur om hem naar een plaatselijk ziekenhuis te brengen, zodat het inmiddels al flink donker was geworden.

Khun Katereeya Treenuwat, de eigenaresse van de goudwinkel, vertelde tegen de lokale pers: “Ik hoorde een klap terwijl ik aan het koken was.  Ik dacht eerst dat het gewoon een dakpan was die viel, wat al eerder is gebeurd, dus kookte ik verder in de keuken achter de goudwinkel.”

“Later realiseerde ik me dat er iemand achter het huis was vanwege gekreun van pijn.  Ik ontdekte dat daar een onbekend iemand was, en wat hij daar deed was mij eveneens onbekend. Ik belde de politie om hulp om het een en ander uit te zoeken, zo vertelde khun Katereeya.

De politie van Phan Thong zet haar onderzoek voort om erachter te komen waarom de man ’s avons bij de goudwinkel was.  Kittipoom beantwoordde geen enkele vraag waarom hij zich op het dak van een goudwinkel bevond en verblijft momenteel onder politiebewaking in een plaatselijk ziekenhuis.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Pu Chamnan 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pu Chamnan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!