Thaise jongeman werd gisteravond laat op het strand van Pattaya zwaar toegetakeld 

PATTAYA:- Een nog onbekende jongeman, die volgens de politie van Pattaya een Thais zou zijn, is afgelopen nacht op het strand van Pattaya in elkaar geslagen.

De jongen werd rond 23.30 uur ontdekt door een verkoper van strandmatten, liggend in een plas van zijn eigen bloed met ernstige verwondingen aan het gezicht op het strand niet ver van Central Festival Shopping Mall.

De 30-jarige strandmatten verkoper, Khun Prajai Rodmuang, vertelde tegen de ambulancebroeders van de Sawang Boriboon Stichting dat hij voorafgaand aan het incident verschillende mensen hoorde schreeuwen en ruzie maken over geld, maar verklaarde dat hij de woordenwisseling niet duidelijk had gevolgd.  Nadat hij geschreeuw had gehoord, haastte hij zich naar de omgeving van het incident en trof de onbekende man aan, vermoedelijk rond de dertig jaar oud, zwaargewond op het strand.  

Khun Prajai belde onmiddellijk de politie en de hulpdiensten voor hulp.  In totaal zijn drie mannen, vermoedelijk de aanvallers op de vlucht geslagen.

De politie van Pattaya verklaarde aan plaatselijke media dat ze de CCTV beelden zouden bekijken om de volgorde van de gebeurtenissen te bepalen en wat er was gebeurd.  Het slachtoffer werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar hij op het moment van het schrijven van dit artikel nog verblijft.  Zijn huidige toestand werd niet vrijgegeven door medisch personeel, hoewel ze wel zeiden dat hij ernstig dronken leek te zijn en dat er een bloedtest zou worden uitgevoerd.

Dit is inmiddels het tweede incident met een persoon die naar verluidt is aangevallen op Pattaya Beach in de afgelopen weken.  Eerder deze maand zou een Zweedse man zijn aangevallen terwijl hij alleen op het strand een biertje dronk.  

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Pattaya zal dit verhaal bijwerken als er meer informatie door de politie van Pattaya wordt wordt vrijgegeven 

Op de valreep nog een update: De politie van Pattaya identificeerde het slachtoffer als 27-jarige khun Anon Sriluesak, zoals verondersteld een Thais staatsburger.

Olleke Bolleke in Pattaya
Foto credits: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!