Thaise inwoner in Oost-Thailand sist zijn huis uit, na ontdekt te hebben dat zijn huis veranderd was in een slangenkuil

RAYONG:- In deze oostelijk gelegen provincie ontdekte een Thaise inwoner dat zijn huis in een slangenkuil was veranderd, nadat er een kluwen groene slangen voor zijn Naga-beeld op de grond viel.

De familie zocht hulp bij reddingswerkers die erin slaagden 13 slangen te vangen terwijl zes anderen wisten te ontsnappen. De slangen vonden onderdak in verschillende delen van het huis, waaronder de airconditioning, badkamer en slaapkamer.

De ongewone ontdekking vond gistermiddag plaats in een woning in het district Tasi in de provincie Rayong. De huiseigenaar, de 42-jarige Pon, wachtte buiten zijn huis toen het reddingsteam arriveerde om de situatie te onderzoeken. Hij zag de staart van een slang uit de airconditioner in de woonkamer steken. Terwijl het team het huis doorzocht, vonden ze slangen verstopt in de slaapkamer, kasten en andere locaties.

Khu. Pon zei dat hij geen idee had hoe de slangen zijn huis waren binnengekomen. Afgelopen nacht moest hij buiten de slaapkamer slapen vanwege het feit de slangen zijn slaapkamer bezet hadden.

Toen het reddingsteam de vorige dag negen slangen had gevangen, nam hij aan dat het probleem was opgelost. Tot zijn verbazing werden er deze morgen nog eens vier slangen ontdekt, en nog eens zes wisten te ontsnappen. In totaal waren er ongeveer 20 slangen in zijn huis.

Terwijl het reddingsteam en verslaggevers het erf inspecteerden, zagen ze buiten dat het Naga-beeld op de grond was gevallen. Khun Pon bevestigde dat het zijn standbeeld was en vermoedde dat het was gevallen tijdens een recente zware regenbui. Hij was zich niet bewust van de positie van het standbeeld op de grond totdat de verslaggevers ernaar vroegen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!