Lokale bevolking vindt het lijk van een Zweedse man in een huis in Noordoost-Thailand

UDON THANI:- Inwoners van de provincie Udon Thani vonden het lijk van een Zweedse man in een huis. De politie denkt dat hij een week eerder gestorven was, de oorzaak van zijn dood wordt nog onderzocht.

Gisteren, 15 mei, werden lokale bewoners getroffen door een vieze stank die afkomstig was uit een huis van een Zweedse man en zijn Thaise vrouw in de Baan Nong Bua Daeng-gemeenschap, in het Nong Han-district van Udon Thani. Ze gingen kijken en ontdekten het dode lichaam van de buitenlandse man liggend op zijn bed.

De politie, reddingswerkers en medisch personeel van het politiebureau van Nong Han onderzochten de plaats delict en identificeerden de overledene als de 65-jarige Joe Hassan. Hij werd gevonden terwijl hij alleen zijn ondergoed droeg, zonder tekenen van verwonding of tekenen van inbraak. Agenten vonden bierblikjes bij zijn bed, waardoor ze dachten dat hij een natuurlijke dood was gestorven. Er zal echter een autopsie worden uitgevoerd om de werkelijke doodsoorzaak vast te stellen.

De trouwe witte hond van Hassan werd voor het huis gevonden terwijl hij het lichaam van zijn baasje bewaakte. Buren onthulden dat de vrouw van Hassan, Khun Baanyen genaamd, een paar jaar geleden was overleden. De buitenlandse man kwam regelmatig in Thailand en bleef altijd alleen in huis. Hij had niet veel contact met zijn buren en had alleen zijn hond als gezelschap.

Een paar dagen voor zijn ontdekking hadden sommige lokale bewoners gemeld dat ze de hond de hele nacht treurig hadden horen blaffen en huilen, maar ze hadden dit genegeerd. Ze denken nu dat de hond anderen probeerde te waarschuwen voor de dood van zijn baasje en hulp zocht.

Het lichaam van de Zweedse man zal na contact met zijn ambassade en familieleden naar Zweden worden overgebracht. Zijn lichaam zal tot nader order worden bewaard op de Baan Pak Dong-begraafplaats.

Dit tragische incident heeft de gemeenschap in shock gebracht en velen rouwen om het verlies van hun stille buurman.

Er was eerder melding van een soortgelijk incident, een sterfgeval gerelateerd aan alcohol, werd in maart gemeld. Een Zweedse man is dood aangetroffen in een kampeertent op Ao Nang Beach in de zuidelijke provincie Krabi. Ter plaatse werden ook geen tekenen van lichamelijk letsel of bewijs van vals spel gevonden.

De getuige meldde dat hij de buitenlandse man een biertje had zien kopen in een nabijgelegen winkel en hem sindsdien niet meer uit zijn tent had zien komen.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

EĆ©n gedachte over “Lokale bevolking vindt het lijk van een Zweedse man in een huis in Noordoost-Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!