Thaise gezondheidsdienst waarschuwt voor het eten van rauwe regenwormen

THAILAND:- Gezondheidsfunctionarissen in Thailand waarschuwen de mensen om geen rauwe regenwormen te eten nadat er een video op YouTube viraal ging van een man die een pittige salade met rauwe regenwormen at.  

In een eerdere clip vertelde de man kijkers dat als zijn video 10.000 likes zou krijgen, hij zichzelf zou filmen terwijl hij rauwe regenwormen at.

De man mengde de regenwormen met vissaus, chilipoeder, suiker en limoen en filmde zichzelf toen hij een grote hap nam.  De video is sinds 24 augustus meer dan 250.000 keer bekeken.

Een arts heeft onlangs een bericht op Facebook geplaatst waarin hij mensen waarschuwt om geen rauwe regenwormen te eten omdat ze mogelijk besmet zijn met parasieteneieren uit afval.  De directeur van het Thaise ministerie van Volksgezondheid waarschuwde mensen ook om de rauwe wormen niet te eten, omdat ze voedselvergiftiging en diarree kunnen veroorzaken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook หมอแล็บแพนด้า
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Facebook หมอแล็บแพนด้า

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!