Thaise en Duitse toeristen in hun hotel in Pattaya beroofd van hun kostbaarheden

PATTAYA:- Gistermorgen in alle vroegte zijn er in een hotel/resort in Pattaya, Thaise en Duitse toeristen beroofd van hun kostbaarheden in een hotel/resort in Pattaya.

Kapitein Sontaya Khansub van het politiebureau van Pattaya, liet gisteravond om 20:00 uur weten dat hij verwittigd was van een diefstal in een hotel aan de Soi Pattaya-Naklua 4 in Banglamung, Chonburi.

De twee slachtoffers, de heer Christian Fuchs, een 37-jarige Duits staatsburger, en een ander Thais vrouwelijk slachtoffer, alleen geïdentificeerd als Ae, wachtte in het hotel op de aankomst van de hermandad.  Christian vertelde tegen de politie dat hij 4,000 baht in cash  op de tafel in zijn hotelkamer had gelegd en was de badkamer ingegaan om te douchen.

Hij kwam na het douchen in de kamer en ontdekte dat zijn geld was verdwenen en merkte dat er iemand in zijn kamer was geweest. Hij ging de gang op en zag de verdachte net om de hoek van de gang gaan en rende achter hen aan, onderwijl hoorde een hulproep van Khun Ae. Volgens Christian waren de verdachten op een motor weggevlucht.

Ae, een Thais vrouwelijk slachtoffer, vertelde de politie dat ze twee magere mannelijke verdachten van ongeveer 170 cm en 160 cm tussen de 20 en 30 jaar oud langs haar heen zag rennen. Ze sloeg géén aandacht op de aanwezigheid van deze heren omdat ze dacht dat de verdachten gasten van het hotel waren, totdat de verdachten op hun motor sprongen, zich omdraaiden en een tas van haar weggristen voordat snel wegreden.

In de portemonnee van het slachtoffer zat 500 baht contant en een smartphone ter waarde van 5,000 baht. Kapitein Sontaya inspecteerde de kamer van meneer Christian en vond sporen van vernieling. De politie van Pattaya gaat op jacht naar deze twee hotelratten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!