Thaise en buitenlandse deskundigen zullen het Airport Rail Link-systeem onderzoeken voor het wordt overgedragen

~GEEN KAT IN DE ZAK KOPEN~
(Een miskoop voorkomen)

BANGKOK:- Voordat het Airport Rail Link-systeem op 25 oktober wordt overgedragen aan Eastern High-Speed ​​Rail Linking Three Airports Co. Ltd, zullen Thaise en buitenlandse experts het spoorwegsysteem en de stations gaan controleren.

De oostelijke hogesnelheidstrein die drie luchthavens met elkaar verbindt, zal de spoorverbinding uitbreiden tot een massadoorvoersysteem tussen Bangkok en zijn voorsteden.  

Het hogesnelheidstreinproject zal vanaf 2026 ook de drie luchthavens Don Mueang, Suvarnabhumi en U-Tapao met elkaar verbinden.  

Volgens Khun Supachai Chearavanont, Chief Executive Officer van Charoen Pokphand Group en voorzitter van de raad van bestuur van de oostelijke hogesnelheidstrein die drie luchthavens met elkaar verbindt, streeft zijn bedrijf naar een soepele overgang van het spoorwegsysteem van de Thaise staatsspoorwegen zoals in het contract is beschreven.

Buitenlandse en lokale experts voeren gedetailleerde locatiebezoeken uit en verzamelen meningen over de ontwikkeling en verbetering van de spoorverbinding om een ​​naadloze dienstverlening te garanderen.  Vóór de officiële overdracht moet 1,7 miljard baht worden geïnvesteerd. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!