KLM gaat de komende winter op Phuket vliegen

~HET IS NOOIT KANT EN KLAAR OF HET HAPERT HIER EN DAAR~
(Je kan op alles kritiek geven)

NEDERLAND:- KLM heeft een aantal nieuwe bestemmingen buiten Europa aangekondigd voor komende winter, het in Zuid Thailand gelegen Phuket is er daar één van.

Nieuw zijn de bestemmingen Mombasa, Orlando, Cancún, Bridgetown, Port of Spain en Phuket.

De uitbreiding is volgens KLM onderdeel van de strategie om het netwerk eerst op te bouwen waar het herstel van de coronapandemie het snelst wordt verwacht. “Daar passen deze zes bestemmingen bij”, aldus de luchtvaartmaatschappij. Zo wordt er vier keer per week op het eiland Phuket aangevlogen.

Met de uitbreiding is het bestemmingennetwerk volgens KLM weer bijna terug op het niveau van voor de coronacrisis, maar nog wel met minder capaciteit, minder vluchten en minder toestellen. De maatschappij houdt de situatie in alle landen de komende tijd goed in de gaten. Zodra het mogelijk is, zullen de frequenties op populaire bestemmingen worden verhoogd en wordt meer capaciteit ingezet.

KLM vliegt vliegt deze zomer op meer bestemmingen dan in de zomer van 2019, het laatste jaar voor de coronacrisis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ANP
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: MSN.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!