Thaise eigenaar van een resort Ayutthaya maakt van gebruik van de overstromingen door een toeristische attractie op te starten

AYUTTHAYA:- Het idee om een kopje koffie te drinken terwijl je met je voeten in het koele, heldere water van de Noi-rivier in Ayutthaya geniet, lijkt een enorme aantrekkingskracht te hebben, met veel toeristen die afgelopen weekend massaal naar het district Phak Hai reden om deze unieke ervaring op te doen.

Khun Sutee Towornpun, eigenaar van het Bank River House Resort and Café in Phak Hai, zei at hij in deze catastrofe een kans zag om wat geld te verdienen?

Omdat de overstromingen niet zijn afgenomen en de pier buiten het hotel nog steeds onder water staat, kwam hij op het idee om koffie en eten te serveren aan toeristen terwijl ze hun voeten in het water laten weken.  De beroemde verkoper van bootnoedels “Jae Joom Pak Daeng” (de dame met rode lippen) was ook aanwezig om heerlijke lekkernijen te serveren.

Khun Sutee vertelde tegen de verslaggevers dat dit unieke arrangement veel toeristen trok. En zei het volgende: “zodra de situatie weer normaal wordt, moet het district Phak Hai worden gepromoot als toeristische bestemming.  Met overvloedige hulpbronnen, de prachtige Noi-rivier, traditionele gemeenschappen langs de rivier, rijstvelden, schone lucht, de oude stadsmarkt, enz., geloof ik dat het district duurzaam kan worden ontwikkeld, ” aldus Khun Saté of Sutee, ik weet het niet meer, maar weet wel dat het lekker is!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!