Thaise dorpelingen plannen in Noordoost-Thailand loterijnummers op basis van ongebruikelijk mooi “mistkleurig” kalf

SURIN:- Thaise dorpelingen stromen in grote getale toe om een ​​ongebruikelijk “mistkleurig” kalf te zien nadat een koe het prachtige grijze en uniek ogende nageslacht op de wereld had gezet. 

De lokale bevolking gelooft dat het kalf geluk brengt en staat te popelen om gunstige lotnummers te vinden voor de komende trekking op 16 mei.

Gisteren werden verslaggevers van Sanook Nieuws door de inwoners van Kud Thong, in de noordoostelijke provincie Surin, geïnformeerd dat de vijf jaar oude koe onlangs was bevallen van een stiertje met een ongewoon mooie grijze kleur. Het kalf ziet er prachtig en aandoenlijk uit en trekt veel aandacht van de mensen uit de omgeving.

Bij een bezoek aan huis van de boer werd ontdekt dat de eigenaar van de koe een 46-jarige man was, genaamd Thitisak Rattanavivat, woonachtig in het Sri Karpum-district van Surin. 

Khun Thitisak zei dat de koe, vijf jaar oud, een Brahman en Charolais kruising was met een roodachtig gele tint. Wat het kalf betreft, het was van het Brangus-ras. In totaal heeft Thitisak in totaal acht koeien op zijn boerderij staan. 

Op 2 mei om 11 uur ’s ochtends beviel deze specifieke koe van een mannelijk kalf dat opvallend anders was dan typische koeien – een prachtige grijze tint die de lokale bevolking betoverde. Terwijl het nieuws zich verspreidde, verzamelden dorpelingen zich bij het huis van Thitisak om een ​​glimp van het kalf op te vangen.

Thitisaks schoonmoeder, de 66-jarige Laeiad Datchuya, vertelde dat de koe een moeilijke bevalling had. Khun Laeiad assisteerde door te helpen de poten van het kalf uit de baarmoeder te trekken. Eenmaal bevrijd, was het duidelijk dat het kalf ongewoon gekleurd was in vergelijking met normale kalveren; het droeg een grijze tint of wat de lokale bevolking ‘mistkleurig’ noemde. Bijgevolg kreeg het kalf de naam “Pa Tao”, de buren en familieleden die het in groten getale kwamen bekijken. Het kalf werd beschouwd als een zegen voor het gezin.

De dorpelingen geloven dat het grijsgekleurde kalf was geboren om in de boerderij geluk te brengen. Ze begonnen het registratienummer van de boerderij en de geboortedatum van het kalf op te zoeken, in de hoop geluksgetallen te vinden voor de aanstaande loterijtrekking op 16 mei. 

Velen zullen deze nummers gebruiken om hun fortuin te testen tijdens de trekking.

Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!