Thaise dame dood aangetroffen in badkamer van een resort op Koh Larn

PATTAYA:- Volgens de politie van Pattaya is een Thaise vrouw tijdens haar vakantie op het eiland Koh Larn bij Pattaya dood aangetroffen in haar badkamer.  De 26-jarige vrouw verbleef in een resort, waarvan de naam in afwachting van nader onderzoek niet is vrijgegeven, maar het zou nabij Sangwan Beach gesitueerd zijn.

De vrouw logeerde bij 2 vrienden in het resort en ze hadden flink gedronken, volgens de andere jonge man en vrouw in de hotelkamer op het moment van het incident.  Ze zeiden dat ze allemaal dronken waren en de 26-jarige vrouw het ligbad  inging.

Haar vrienden vonden haar later dood in de badkamer en belden de politie om hulp.  Hulpdiensten arriveerden in het resort samen met de politie van Pattaya en troffen de vrouw naakt en dood aan op de badkamervloer van de resortkamer.

De politie meldde dat ze in hun eerste onderzoek geen enkele aanwijzing of aanwijzingen van enige vorm van strijd of fysieke woordenwisseling hadden gezien die op een misdrijf zouden duiden.  Er zijn tot nu toe geen andere details over haar dood gegeven.  De politie van Pattaya heeft niet publiekelijk getheoretiseerd over de doodsoorzaak en zal een volledig onderzoek voortzetten om te proberen de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath News 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Siamrath News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!