Thaise chirurgen verwijderen tijdens een operatie een 2-meter lange lintworm bij een man

~VOOR GÉÉN KLEINTJE VERVAARD ZIJN~
(Veel aandurven)

BUENG KAN:- Een chirurgen team van het Bueng Kan-ziekenhuis in het noordoosten van Thailand postte op een social media een bericht, waar uw nieuwsbeer lichtelijk van onpasselijk werd. Een 79-jarige oude Thaise baas had geklaagd over pijn in zijn buik, moest worden geopereerd om een ​​tumor uit zijn galkanaal te verwijderen.

Om dit te vergemakkelijken werd een camera door zijn mond ingevoerd, maar toen de camera werd teruggetrokken zat er een lintworm aan vast.

Terwijl de chirurgen langzaam aan de lintworm trokken, bleek er maar geen eind aan te komen,- in totaal twee meter lang!

Lintwormen kunnen bij mensen voorkomen na het nuttigen van ongekookt varkensvlees, rundvlees of buffelvlees.  Deze komen veel in Isaan-gerechten zoals Laap en Naem voor.

Ze kunnen ook optreden na infectie door dierlijke uitwerpselen in water of na contact met een besmet persoon.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!