Thaise ‘celebrities’ doen voor hun plezier mee met Olympic Day Walk-Run op het strand van Pattaya

PATTAYA:- Een aantal beroemde Thaise beroemdheden heeft zich aangemeld om bij de startlijn van de Olympic Day Walk-Run 2022 op het strand van Pattaya te verschijnen.

De finale van de Olympic Day Walk-Run van 2022, die op zaterdag 10 september om 18.00 uur begint, wordt bijgewoond door de Thaise acteurs Phakin Khamwilaisak alias “Tono” en Nuttanicha Dungwattanawanich alias  “Nicha”. Het evenement biedt muziek en entertainment van een Last Idol Thailand-meidengroep en andere artiesten.

Het Olympisch Comité van Thailand organiseert het evenement dat nu voor het eerst op het zand word gehouden om de concurrentie op een hoger niveau te brengen en ook de loopafstand is ingekort van 5 kilometer naar 2,8 kilometer.

De geïnteresseerden moeten zich voor 20 augustus inschrijven. 

Degenen die in de top 100 eindigen bij de 5 kilometer voor heren en 5 kilometer voor dames, krijgen elk een souvenirshirt.  Deelnemers buiten de top 100 krijgen een herdenkingsmedaille en een e-certificaat.

Er staan ​​verschillende andere spannende evenementen op het programma, zoals strand- en watersporten, beide opgenomen in de Olympische Jeugdzomerspelen, bovendien zijn verschillende prijzen te winnen.

Het gebied Central Pattaya Beach wordt omgevormd tot een enorm activiteitengebied en zoals geschreven zal de  Last Idol Thailand-meidengroep en andere artiesten voor het entertainment zorgen.

Er is ook een milieubewustzijnsevenement onder leiding van Thaise acteurs “Tono” en “Nicha” die een plogactiviteit zullen leiden – afval verzamelen tijdens het joggen – langs het strand.

Het inschrijfgeld bedraagt 370 baht, inclusief een T-shirt voor zowel de 2,8 km als de 5 km.  Tickets kunnen worden gekocht bij alle Thai Ticket Major-verkooppunten en online via thaiticketmajor.com.

Bezoek facebook.com/olympicdayth of bel 085-818-3395.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!