Geldwoekeraar haalt huis van een vrouw in Oost Thailand leeg, om haar tot terugbetaling van haar lening te bewegen

CHONBURI:- Een vrouw uit Chonburi heeft zich tot de politie gewend en klaagde dat een geldwoekeraar bij haar huis had ingebroken en spullen had meegenomen nadat ze haar lening met hoge rente niet had terugbetaald.

De 39-jarige khun Orawan Chunaka, vertelde tegen de politie van Don Hua dat de niet nader genoemde woekeraar in haar huis had ingebroken en al haar elektrische apparaten had gestolen.  Ze gaf bewakingscamerabeelden van de politie van de gangsters die vertrokken op motorfietsen en een pick-up truck volgeladen met haar spullen.

De vrouw beweerde ook dat zij en haar kinderen werden bedreigd via sms-berichten.

Khun Orawan zei dat ze 15.000 baht had geleend en ermee instemde 22.800 baht terug te betalen in 38 termijnen.  Ze deed 19 betalingen, maar stopte met betalen toen ze op 22 juli in het ziekenhuis werd opgenomen. Ze zei dat de woekeraar haar een bericht had gestuurd waarin stond dat hij geen begrip had voor haar ziekte en dat hij mensen naar haar huis had gestuurd om deze te plunderen, hij stuurde haar een foto stuurden als bewijs.

De kwaadaardige woekeraar dreigde op school betaling van haar kind te eisen. De politie is een onderzoek gestart.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!