Met gezamenlijke inspanning is de beach road van Jomtien keurig opgekuist om de verjaardag van Zijne Koninklijke Majesteit de Koning te vieren.

PATTAYA:- De gemeen van Pattaya en strandverkopers hebben eergisteren de handen ineengeslagen om de Jomtien Beach schoon te maken, zodat de 70e verjaardag van Zijne Koninklijke Majesteit de Koning te vieren, gisteren met alle franje gevierd kon worden.

De schoonmaakacties werd geleid door Krishna Boonsawas, de loco-burgemeester van Pattaya, hij was op Jomtien Beach met verschillende deelnemers uit het bedrijfsleven, waaronder strandparasolexploitanten van Jomtien, speedbootexploitanten en Thaise massagetherapeuten.

Het doel van deze taak was om de 70e verjaardag van Zijne Majesteit de Koning op één schoon opgeruimd strand en niet vergeten ……..om hun onveranderlijke loyaliteit aan de Koning te tonen.

De groep hielp Jomtien Beach schoon te maken en raapte afval op tussen de ondersteunende toeschouwers. Volgens de locoburgemeester was de schoonmaak ook bedoeld om het strand voor te bereiden op de verwachte toestroom van bezoekers tijdens korte vakantieweekend tot 31 juli.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!