Thaise burgers mopperen over de verkiezingsborden in Bangkok

BANGKOK:- Een video van een rolstoelgebruiker die vast kwam te zitten op het trottoir vanwege de verkiezingsborden voor de gouverneur van Bangkok en een gevaarlijke omweg naar de straat moest maken, is viraal gegaan op Thaise Twitter.  Het incident volgt op veel meer klachten over de verkiezingsborden, die bijna elk trottoir in Bangkok hebben geblokkeerd.

Het borden-bombardement van de stad heeft Thaise burgers nu een extra reden gegeven om te klagen over de trottoirs van Bangkok, die volgens hen al beperkte loopruimte hebben vanwege elektrische palen.  Nu hebben de inwoners van Bangkok te maken hebben gehad met meer obstakels in de vorm van ongewenste verkiezingsadvertenties.

Toen deelde een Twitter-gebruiker een video van een westerse vrouw in een rolstoel die een gebroken been leek te hebben.  Toen haar partner niet in staat was om een ​​verkiezingsbanier te omzeilen dat het trottoir blokkeerde, moest hij haar stoel op straat laten zakken en tegen het tegemoetkomende verkeer aanrijden, voordat hij met krukken op sleeptouw de weg overstak naar een veiliger stuk trottoir omdat ze niet voorbij het verkiezingsbord kon rijden. 

Het verkiezingsbord in kwestie is van voormalig gouverneur Aswin Kwanmueng, die zich kandidaat stelt voor een tweede termijn op de post.  Hij heeft toegegeven dat zijn borden in sommige gebieden de trottoirs blokkeerden.  Maar hij legt de schuld bij het bedrijf dat hij heeft uitbesteed om de borden te beheren, en zegt dat ze niet hadden besproken hoe ze van plan waren ze op hun plaats te houden.  Aswin voegde eraan toe dat het probleem onmiddellijk zou worden opgelost, en als iemand een hinderlijk bord ziet, kunnen ze zich op elk moment bij hem melden.

De gouverneursverkiezing van Bangkok staat gepland voor 22 maart. De positie stond open voor kandidaten van 31 maart tot 4 april.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!