Thaise bewaker krijgt een fortuin voor het terugbrengen van “Poekie”

BANGKOK:- Een inwoonster van de Thaise hoofdstad, wiens geliefde Schotse kat “Manee” al drie dagen vermist was, heeft 300.000 baht in contanten aan de bewaker gegeven, die het beestje bij haar terugbracht.

De gelukkige bewaker werd beloond met dit ongelofelijke hoge geldbedrag, nadat hij in het dorp, vermoedelijk Noble Tara Town in Town in de wijk Wang Thonglang in Bangkok patrouilleerde, toen hij de kat zag slaakte hij een kreet van blijdschap en belde de eigenaresse.

De radeloze eigenaresse had aankondigingen opgehangen waarin ze een fortuin beloofde voor haar verloren kat.

Toen de twee herenigd waren, plaatste de vrouw berichten op sociale media om iedereen te bedanken voor het helpen vinden van haar vermiste kat en verontschuldigde zich ook bij haar buren, voor het ontstane ongemak voor de toegestroomde pers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!