Thaise bevolking niet content met de kwaliteit van de vaccins

~HET IS KIEZEN OF DELEN~
(Een moeilijke beslissing nemen)

BANGKOK:- Volgens een Thaise overheidsenquête wil meer dan 75 procent van de bevolking zich laten vaccineren tegen Covid-19.  

Echter 45 procent heeft kritiek op de kwaliteit van de preparaten, bijna de helft van de bijwerkingen en 7 procent wilde voor hun vaccinatie kunnen kiezen tussen meerdere vaccins.  

En minder dan één procent wil een Sinovac-vaccinatie, meer dan 19 procent van de ondervraagden wil niet gevaccineerd worden.  Hiervan zei 16 procent dat ze bang waren voor bijwerkingen en bijna 5 procent geloofde niet dat de medicijnen zouden werken.  

Anderen noemden de mogelijkheid van invaliditeit (4,6%).  Meer dan 54 procent wil gevaccineerd worden met medicijnen van de overheid, maar 12 procent wil Pfizer, 3 procent Moderna en 2,5 procent Johnson & Johnson. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!