De scholen in de provincie Chonburi blijven gesloten

~REGIO NIEUWS~

CHONBURI:- In de provincie Chonburi met de stad Pattaya blijven alle scholen en andere onderwijsinstellingen blijven vanwege de Covid-19 pandemie tot nader order gesloten.

Khun Witthaya Khunpluem, voorzitter van de Chonburi Provincial Administration Organization, laat op zijn Facebook-pagina weten dat de lessen op maandag 14 juni niet zullen beginnen zoals gepland.  

Dit vertraagde de start van de school opnieuw, omdat de meisjes en jongens oorspronkelijk op 17 mei en vervolgens op 1 juni naar school zouden gaan.  

Ouders en leerlingen zijn nog niet op de hoogte gebracht van een nieuwe datum voor de schoolopening.  Vooralsnog moeten de kinderen online les blijven krijgen.  De meeste meisjes en jongens in het hele land gaan aanstaande maandag weer naar school. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!