De BTS Skytrain in Bangkok dringt er bij passagiers op aan, om niet met de benen over elkaar te gaan zitten 

BANGKOK:- De exploitant van Bangkok’s Skytrain is bezig haar  passagiers aan te sporen  om op hun manieren te letten door met hun benen niet Te zitten, omdat hun voeten onbedoeld tegen staande passagiers kunnen stoten.

“Werk alstublieft mee door niet met uw benen over elkaar in de BTS Skytrain te gaan zitten”, zo plaatste het Bangkok Mass Transit System PCL  op hun BTS Facebook-pagina.

“De paginabeheerder wil graag de medewerking van passagiers zoeken om uw benen niet over elkaar te kruisen terwijl u zit, vooral wanneer de trein optrekt, omdat uw been onbewust staande passagiers kan raken.”

De post drong er ook bij passagiers op aan om hun stoel af te staan ​​aan de mensen die moeten zitten, zoals zieken, gehandicapten, kinderen en zwangere vrouwen.

Uit reacties van Facebook-gebruikers bleek dat veel Skytrain-passagiers genoeg hebben van het “nare gedrag”.

Het bericht kreeg meer dan 3.400 likes en werd meer dan 450 keer gedeeld, met zo’n 540 reacties op donderdagmiddag.

Veel internetgebruikers drongen er bij de BTS op aan om regelmatig een aankondiging te doen via het omroepsysteem aan boord, omdat ze altijd passagiers tegengekomen die met de benen over elkaar zitten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!