Thaise automobilist rijdt met zijn spiksplinternieuwe BMW een tempel binnen terwijl hij de zegen van de abt zoekt

BANGKOK:- Een Thaise automobilist ramde per ongeluk zijn witte BMW tegen drie voertuigen die geparkeerd stonden in een Bangkok-tempel in Bangkok terwijl hij op weg was om de zegen van de abt te vragen  voor de nieuw gekochte auto. Het incident vond gisterochtend plaats in Wat Sarod in de wijk Rat Burana in Bangkok. De politie kreeg rond 07.30 uur een melding van het ongeval.

De 53-jarige bestuurder in kwestie, geïdentificeerd als “Chatchai”, vertelde de politie dat hij de auto op vrijdag had gekocht en naar de tempel was gereden om de zegen van de abt te vragen.

De man zei dat hij stopte om de weg te vragen naar de kamer van de abt.  De remmen van de BMW werkten niet meer nadat hij weer met het voertuig was gaan rijden, zo beweerde hij.

Het voertuig ramde een pick-up truck en twee sedans, voordat het uiteindelijk tegen een altaar botste bij de ingang van een hal.

De politie riep Khun Chatchai en de eigenaren van de beschadigde voertuigen op voor ondervraging. Er werden geen gewonden gemeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!