Thaise ambassadeur zet Thais vollybalteam in het zonnetje

ARNHEM:- Thais Restaurant Salathai aan de Rijnkade in Arnhem stond zelfs te kijken toen ze aanvielen door de Thaise ambassade.  De ambassadeur wilde graag komen dineren met het Thais nationaal dames volleybalteam en aanhang en vroeg of er nog een plekje vrij was.  Het damesteam was in Arnhem in het kader van het WK Volleybal.  

De eerste ronde van dat WK Volleybal 2022 werd gespeeld in Arnhem en zit erop!  Het toernooi gaat nu verder in Rotterdam Ahoy en Omnisport Apeldoorn.

Uiteindelijk bezocht een delegatie van maar liefst 35 personen Salathai en er werden speciaal voor kip extra Thais gegeten.  De ambassadeur sprak het team toe, complimenteerde het team voor hun goede spel en verraste het team met echte Nederlandse stroopwafels.

Ook het Thaise team had een verrassing in petto. 
De ambassadeur mocht drie verschillende ingelijste wedstrijd T-shirts bij ontvangst nemen.  Daarna werd er getoost op de overwinning van die dag!  Wel met water natuurlijk want er werd geen druppel alcohol gedronken, ook niet door de begeleiders.  Discipline, respect en staan ​​hoog in het vaandel bij de Thai.

Restaurant Salathai kijkt met een tevreden gevoel en vol trots terug.  “Dat de echte Thai ons weet te vinden en ons eten erg lekker vond is het grootste compliment wat je kan krijgen als Thais restaurant.  En een ambassadeur krijg je natuurlijk niet dagelijks op bezoek.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Arnhemse koerier 
Content: Redactie
Bron: Arnhemse koerier 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!