Thais visserij departement vraagt ​​om advies over regelgeving die de vangst van kleine vissen gaat verbieden 

BANGKOK:- De Visserijafdeling zal vrijdag advies inwinnen over haar verordening die het vangen van kleine vissen verbiedt. Het departement kwam met de verordening nadat ze zich realiseerde dat het vangen van kleine vissen de hulpbronnen en de economie kan beïnvloeden.

Het had de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de Zeevisserij opgedragen om de juiste maten van vissen en de regelgeving voor het vangen van kleine vissen te bestuderen.

Deze afdeling zal nu een vergadering om meningen in het Chulabhorn-gebouw van de Visserijafdeling in Bangkok gaan houden. De afdeling heeft 22 provinciale visserijbureaus, commerciële visserijvertegenwoordigers en vissers in elke provincie uitgenodigd om online aan de vergadering deel te nemen.

Het had eerder aan visserijverenigingen geschreven en zei dat het de meningen zou horen omdat het departement verantwoordelijk is voor het beheer van de visbestanden en het reguleren van de handel, zodat deze het meest voordelig en duurzaam is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!