Thais stelletje gearresteerd voor het plaatsen van een seksvideo op het OnlyFans-platform

SAMUT PRAKAN:- OnlyFans-ster Kai Nao (rotten ei) en haar vriend werden in de provincie Samut Prakan gearresteerd omdat ze seksvideo’s zouden hebben gemaakt en deze op het platform verkochten.

OnlyFans heeft een soort van abonnementsservice voor internetinhoud, waarmee makers van inhoud geld kunnen verdienen aan gebruikers die zich abonneren op hun inhoud, of zogenaamde “fans”.  Natuurlijk zijn topics met seksuele inhoud enorm populair op het platform.

De 19-jarige Suthanya Nakhonchinda, is bij haar fans bekend als Kai Nao, werd op 17 september door de politie gebeld voor verhoor inzake haar acteerprestaties op het platvorm.

De politie concludeerde dat de acteerprestaties van Kai Nao in strijd waren met de Computer Crime Act, evenals het strafrecht voor het naar verluidt overreden van anderen tot ongepaste seksuele activiteiten, aangezien de OnlyFans-ster al eerder over haar ruime inkomen via een YouTube-video hadden gesproken.

Gisteravond  werd Kai Nao samen met haar 20- jarige vriendje Korakot Sarirat in een motel in de wijk Bang Phli in Samut Prakan gearresteerd 

De politie had een arrestatiebevel gekregen van de provinciale rechtbank van Samut Prakan.

 Ondertussen reageerden gebruikers van sociale media woedend.  Sommigen zeiden dat de politie wel een aandeel zou eisen in wat Kai Nao en haar vriend hadden verdiend met hun seksuele performance. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: newsdirectory3.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!