Thais meisje probeert vriend te trouwen met urine van zwangere vrouw

BANGKOK:- Een arts van een bekend ziekenhuis in Bangkok deelde een schokkend verhaal over een jonge vrouw die de urine van een zwangere vrouw zocht om haar ​​vriend te misleiden om met haar te trouwen. De arts waarschuwde vervolgens zowel kopers als verkopers van urine om hun acties direct te beëindigen omdat ze een boete en achter de tralies kunnen belanden.

De Facebook-pagina, Children’s Story door Doctor Am (เรื่องเด็กๆ door หมอแอม) bracht de kwestie afgelopen zaterdag 27 augustus aan de orde.

De vrouwelijke arts, Pornnipa “Am” Siprasert, schreef het volgende:
 “Ronduit Schokkend!  Kan het niet geloven!  Ik wil iedereen waarschuwen omdat veel moeders dit hebben meegemaakt.  Ik kwam de post van een moeder tegen op een Facebook-groep waarin stond dat een vrouw via Facebook contact met haar had opgenomen en had gevraagd om haar urine te kopen.  

De vrouw zei dat haar vriend een affaire had met een ander meisje, maar toch wilde dat hij terug zou komen en met haar zou trouwen door hem te laten geloven dat ze zwanger was.  Veel andere moeders zeiden dat ze hetzelfde hadden meegemaakt!  Sommigen stemden ermee in om ook te verkopen.”

De arts waarschuwde kopers en verkopers dat ze zware gevolgen van de wet zullen ondervinden als ze op heterdaad worden betrapt.

Volgens Sectie 2 van de Thaise Strafwet kunnen de kopers tot drie jaar gevangenisstraf en een boete van maximaal 60.000 baht krijgen voor het bedriegen van een persoon door valse berichten te presenteren of de waarheid te verbergen, en het bedrog is gericht op de activa van anderen.

De verkopers riskeren ook een gevangenisstraf van een jaar en een boete van maximaal 30.000 baht volgens artikel 86 van de Thaise strafrechtelijke wet: het ondersteunen of faciliteren van anderen bij het plegen van illegale acties.

Veel vrouwen deelden hun ervaringen in de commentaren:
Een vrouw onthulde dat een vreemdeling vroeg om haar positieve zwangerschapstestapparaat te kopen.  Anderen zeiden dat Thaise TikTokers onthulden hoe ze een positieve zwangerschapstest konden krijgen door bier en frisdrank te gebruiken, terwijl sommigen toegaf dat mensen hun urine kwamen kopen terwijl ze in het ziekenhuis waren.

 De dokter beëindigde de post door te zeggen…
“Het is beter om degenen te vinden die van je houden en je vanuit hun hart waarderen.  Het leven is veel waardevoller.”

 Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!