Overvloedig hemelwater zet winkels en huizen langs de weg in Sri Racha onder water

SRI RACHA:- Overstromingen veroorzaakt door zware regenval troffen winkels en huizen langs de weg in de buurt van de Bowin-versmarkt. De Lokale media meldde zware regenval die Chonburi gisteren, 1.30 augustus rond 31 uur trof, vooral in het Bowin-subdistrict van Sri Racha.

Weg nr. 331 bij de versmarkt van Bowin stond onder water, waardoor fietsen en kleine voertuigen naar andere routes moesten. De winkels en huizen langs de weg werden ook getroffen door de overstromingen die het pand binnendrongen en apparaten en meubels beschadigden.

“Jae Nok”, een inwoner wiens huis aan de kant van de weg stond, verklaarde dat het water alle drie haar computers en huis had beschadigd. Ondertussen zei Anon Supaporn, een dorpshoofd die het gebied om 2 uur bezocht, dat hij de stadswerkers zou laten helpen met het schoonmaken van de huizen van de burgers en snel met een oplossing zou komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!