Thais echtpaar ontsnapt aan de dood als stalen bouwpilaar in Bangkok op snelweg valt

BANGKOK:- Een bestuurder en passagier ontsnapten ternauwernood aan de dood toen een stalen pilaar 20 meter naar beneden viel en hun pick-uptruck op Rama II Road in Bangkok raakte. Een op zondag geposte dashcam-video toont de zware ijzeren pilaar die van bovengrondse bouwwerkzaamheden valt terwijl de pick-up eronder rijdt.

De video werd gepost door Twitter-gebruiker “cutiePuddsy”, die zichzelf identificeerde als de dochter van de slachtoffers.

De pilaar voor het voertuig op de weg terecht waardoor de auto  bijna kantelde voordat het tegen de vangrail botste en tot stilstand kwam.  Gelukkig raakte niemand gewond of gedood bij het incident.

Op de poster stond dat ze direct na het incident een telefoontje kreeg van haar moeder, die huilde en in shock was.  De dochter zei dat ze woedend was over de onvoorzichtigheid die haar ouders had kunnen doden.

De Rama II Road heeft de afgelopen maanden een golf van ongevallen meegemaakt, omdat bouwwerkzaamheden het verkeer belemmeren en opstoppingen veroorzaken.  Op 2 juni crashte een snel rijdende vrachtwagen en veroorzaakte een file van 11 voertuigen op de weg.  Acht dagen later, op 10 juni, werd de weg opnieuw versperd nadat een vrachtwagen met pilaren een constructiebalk had geraakt, waardoor lange files ontstonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!