Gewonde dolfijn sterft na op het strand bij Patong op Phuket aangespoeld te zijn

PHUKET:- De dierenartsen konden jammer genoeg het leven van een gewonde gestreepte dolfijn die op het strand van Patong werd gevonden niet redden nadat het met spoed naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center was gebracht voor behandeling.

Het gewonde zeezoogdier werd gevonden op het strand van Patong in het district Kathu door strandwachten, zo meldde de politie van Patong.

De dolfijn had een ernstige verwonding aan het onderste deel van zijn staartvin. De dierenartsen van het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center waren snel ter plaatsen en onderzochten de kleine dolfijn om hen vervolgens sn snel naar het centrum in Laem Phanwa in het hoofddistrict van Phuket te brengen.

Ondanks hun beste inspanningen stierf de gestreepte dolfijn kort daarna.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Achadthaya Chuenniran

Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!