Thailand’s nieuwste cannabisproduct: vissaus met een vleugje marihuana

THAILAND:- Er zijn nog maar weinig producten in Thailand die nog niet met cannabis zijn vermengd sinds de marihuana-mysterietour van Anutin Charnvirakul begon.  Het nieuwste product, met marihuana doordrenkte vissaus, debuteerde deze week tijdens een evenement in de noordoostelijke provincie Khon Kaen.  jammie?

Zoals uw nieuwsbeer Olleke Bolleke vaker gepubliceerd heeft, mogen producten momenteel maximaal 0,2% THC bevatten, dus verwacht niet dat u in hogere sferen komt na het besprenkelen van uw gebakken rijst met deze vissaus.

Het product werd tentoongesteld tijdens de laatste pitstop van Anutin op zijn landelijke reeks medische marihuanaconferenties, die in de hoofdstad van Isaan, Khon Kaen, werden gehouden.

Het visbedrijf ZKC, gespecialiseerd in gefermenteerde visproducten stal de show met hun met marihuana doordrenkte nam plaa raa (gefermenteerde vissaus), die blijkbaar zeer goed werd ontvangen op het evenement.

Tijdens de conferentie werden lezingen en demonstraties gegeven over het legaal thuis kweken van cannabis in Thailand, het doordrenken van voedsel met cannabis en het gebruik van cannabis als medicijn om verschillende ziekten te behandelen.

De funky gefermenteerde vissaus van ZKC vindt blijkbaar zijn weg naar grote retailers, dus houd uw ogen er maar voor open.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Thairath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!