Thailand’s hoofdcommissaris van de nationale politie zit er “warmpjes” bij

BANGKOK:- De nationale anticorruptie commissie, afgekort het NACC, verklaarde aan de redactie van de Bangkok Post dat de hoogste politiechef, generaal  Suwat Jangyodsuk en zijn familie samen 104 miljoen baht aan activa en contanten zonder schulden bezitten.

Hun naar Thaise begrippen immense rijkdom werd onthuld in de laatste update van de NACC over de bezittingen van generaal Suwat en zijn familie, die hij verklaarde als een hoge staatsfunctionaris te verdienen en verdiende óók nog wat bijals senator.

Volgens bij het NACC ingediende vermogensverklaring van de familie bezit generaal Suwat 52,9 miljoen baht aan contanten en activa, zijn vrouw Rattanaporn Seewaleepan 50,2 miljoen baht en hun twee minderjarige kinderen 870.856 baht.

Generaal  Suwat en zijn vrouw hebben gezamenlijk 650.000 baht op de bank staan en bezitten huizen en gebouwen met een waarde van 15,1 miljoen baht.

De tijd staat niet stil in Bangkok

Op naam van de generaal zelf staan ​​drie percelen ter waarde van in totaal 10,5 miljoen baht in Samut Prakan, Chonburi en Ayutthaya geregistreerd.  Daarnaast bezit hij drie auto’s ter waarde van in totaal 3,2 miljoen baht.

Suwat, die in oktober vorig jaar werd gepromoveerd tot hoofd van de nationale politie, deelde het NACC óók nog mee dat hij 12 Boeddha-amuletten had, waarvan de waarde niet bepaald kon worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photoshop 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!