Thailand’s eerste metaverse concert heeft een wereldwijd publiek van 20 miljoen

BANGKOK:- Volgens organisator A Plano Tech zullen DJ’s van wereldklasse en volledige zintuiglijke onderdompeling het eerste metaverse concert van Thailand mogelijk maken.

Het Hype Type Metaverse Concert, gepland voor 13 augustus van dit jaar, zal ook non-fungible tokens (NFT’s), cryptocurrency en virtuele winkels bevatten, zei CEO van A Plano Tech Kalyawee Chumphon na Ayutthaya.

Het metaverse platform van het concert is het afgelopen jaar gebouwd door Thaise en internationale ontwikkelaars voor een bedrag van meer dan 235 miljoen Baht, voegde ze eraan toe.  Het bedrijf is van plan het auteursrecht op de software van het platform te verkopen aan andere entertainmentbedrijven over de hele wereld.

Muziekfans kunnen op 13 augustus meer dan zes uur aan optredens van internationale artiesten verwachten. Bovenaan de lijst staan ​​Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Wolfpack, DJ Makasi, DJ FRIDAYYY & AOORA, Botcash, YoungOhm en een “special guest from South Korea”  .

“We verwachten dat 20 miljoen mensen wereldwijd aan het concert zullen deelnemen”, zei Kalyawee.

Het Metaverse-technologie stelt concertbezoekers in staat om zich te verkleden en met anderen om te gaan, terwijl ze het gevoel hebben dat artiesten voor hen optreden, aldus het bedrijf.

Mensen kunnen deelnemen aan het concert via VR-headsets, smartphones of computers, voegde het eraan toe.

Bezoek www.hypetype-concert.com voor early-bird tickets vanaf US$40/Bt1.200.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!