Sigarettensmokkelaars in Narathiwat brandde de vingers door optreden van een patrouilleteam van politie, soldaten en douanebeambten

NARATHIWAT:- Bende sigarettensmokkelaars wisten gisteravond op het nippertje aan een speciale samengesteld patrouilleteam, bestaande uit: politie, soldaten en douanebeambten te ontkomen. De handhavingsinstanties wisten wel in boten die aan de rivier grens met Maleisië lagen afgemeerd voor méér dan 4 miljoen Baht aan gesmokkelde sigaretten in beslag te nemen.

Het patrouilleteam heeft de twee boten welke in het district Tak Bai lagen afgemeerd kunnen confisqueren, in de boten vonden ze 287.000 sigaretten verpakt en klaar voor levering aan de Maleisische kant van de rivier.

Deze actie kwam tot stand nadat functionarissen waren getipt dat een partij illegale tabak vanuit Thailand naar een stad in het Maleisische Kelantan net over de grens werd gesmokkeld.

De twee boten werden in beslag genomen in de Pulanibong-gemeenschap van het subdistrict Jehe en in beslag genomen door het douanekantoor van Tak Bai.

De douanebeambten controleerden de registratienummers van de boot om de eigenaren op te sporen, die worden beschuldigd van het verbergen, verkopen en/of smokkelen van gecontroleerde items.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thairath
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Thairath 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!