Thailand zet een passagiersverwerkingssysteem in om gezondheidsinformatie bij aankomst te controleren

THAILAND:- Het Advance Passenger Processing System (APPS) wordt geüpgraded om passagiers voor hun aankomst op het vliegveld te controleren op hun gezondheidsdocumentatie, aangezien het land vanaf volgende maand weer open gaat voor internationaal toerisme, volgens de Airports of Thailand (AoT).

De president van het AOT, Khun Nitinai Sirismatthakarn maakte bekende dat er een soortgelijk systeem al was ingevoerd om mensen met een strafblad eruit te pikken als middel om de grensbeveiliging te verhogen.

Met de APPS kunnen douanebeambten, luchthaven- en luchtvaartpersoneel en immigratiepolitie de profielen van passagiers uit hun land van herkomst opvragen.  Ze kunnen controleren of passagiers op de zwarte lijst staan ​​of een land niet mogen verlaten.

Nu gaat het systeem gebruikt worden om inkomende passagiers te controleren op hun gezondheidscertificaat en of ze voldoen aan de vaccinatie-eisen. De APPS voldoet aan de wereldwijde normen in zijn vermogen om de authenticiteit van vaccinatiecertificaten te verifiëren.

Khun Sirismattakarn zei dat het systeem de gezondheidsscreening van internationale aankomsten zal opvoeren en de waarborgen tegen de verspreiding van COVID-19 zal versterken naarmate het land geleidelijk zijn grenzen heropent en het toerisme zich gaat herstellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand  
Bron: Chiangmaione.com

Eén gedachte over “Thailand zet een passagiersverwerkingssysteem in om gezondheidsinformatie bij aankomst te controleren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!