Thailand zal tijdens de komende ‘Jet Ski World Cup’-wedstrijd in 2022 naar een groter publiek streven, zowel nationaal als internationaal

THAILAND:- De toeristische autoriteit in Thailand, het TAt is van plan om de wedstrijd ‘Jet Ski World Cup’ uit te breiden naar een breder scala, gericht op zowel een nationaal als een internationaal publiek.

Khun Thapanee Kiatphaiboon, de plv. gouverneur van de TAT voor toeristische producten en bedrijven, vertelde de verzamelde pers dat het ministerie van mening was dat de laatste ronde van het ‘Jet Ski World Cup 2021-2022’ Jet Ski World Championship-toernooi mogelijk de aandacht zal trekken van zowel Thais als buitenlands publiek. 

De plv.  gouverneur zei: “De ‘Jet Ski World Cup 2021-2022’ zal worden gehouden op Jomtien Beach in Pattaya City tussen 12 en 16 januari 2022. Het zal de basis zijn voor de Wereldkampioenschappen nadat de gekwalificeerde atleten hebben deelgenomen aan  Europa en Amerika.  Nu zal elk land zijn snelste racers naar Thailand sturen. ”

 “Deze wedstrijd is open voor het publiek en kan door iedereen in het gezin worden genoten.  Kinderen van 14 jaar die door hun ouders worden vergezeld, kunnen gratis genieten, zodat kinderen getuige kunnen zijn van en geïnspireerd kunnen worden door sportactiviteiten terwijl ze nieuwe ervaringen opdoen.”

Uw nieuwsbeer merkt op het evenement van anders zal zijn dan de huidige ‘Jet Ski Pro Tour’ 2021, die afgelopen weekend   op het strand van Jomtien werd gehouden en dat vanwege preventieve maatregelen tegen Covid19 virus niet toegankelijk was voor het publiek.  Geïnteresseerden kunnen echter veel van het evenement vanaf het strand bezoeken en zien.

De plv. gouverneur van de TAT zei ook dat de evenementen van jetski-toernooien elk jaar aantrekkelijker en spannender worden met meer deelnemers en een nationaal en internationaal publiek.

“Dit sportevenement zou kunnen worden beschouwd als een wereldberoemde competitie waarin Thailand ‘Soft Power’ zou kunnen creëren in overeenstemming met het toerismeontwikkelingsbeleid van de regering, dat een verscheidenheid aan leuke en indrukwekkende activiteiten wil aanbieden om buitenlandse toeristen aan te trekken,” zo concludeerde hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!