Lijmsnuiver slaat in Zuid Thailand een bejaarde tempelbezoeker met één stuk brandhout van de wereld

NAKHON SI THAMMARAT: Een Thaise man is gisterochtend  gearresteerd nadat hij een oudere man met een stuk brandhout in de Wat Khiriwong-tempel in het district Lan Saka had doodgeslagen, zo verklaarde de waarnemend hoofdcommissaris van Lan Saka, luitenant-kolonel Vinai Kongprapan.

Luitenant -kolonel Vinai zei dat het incident plaatsvond in de keuken van Wat Khiriwong.

Hij identificeerde het slachtoffer als dat van de 67-jarige khun Song Kolkham, en de man die hem aanviel als Sayan Suksai, 42, die een notoir lijmsnuiver zou zijn.  De twee waren mannen afkomstig uit twee verschillende dorpen in tambon Kam Lon, maar waren in de tempel gebleven en leefden van voedsel dat door monniken werd gegeven.

Kort na het incident ging de politie naar de tempel en arresteerde khun Sayan.

Volgens de politie bekende khun Sayan de misdaad te hebben gepleegd en zei hij dat hij dronken was toen hij de keuken van de tempel binnenging om wat tabak van Song te vragen.  Song weigerde hem iets te geven en er ontstond ruzie.  Woedend sloeg de heer Sayan herhaaldelijk op Song met een stuk brandhout totdat hij géén teken van leven méér gaf. Sayan is inmiddels beschuldigd van moord.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Nujaree Rakrun
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!