Thailand wordt gepromoot als het ideale thuis voor polyseksuele mensen

PATTAYA:- Dankzij zijn vriendelijke omgeving, hoge acceptatie en wijdverspreide positieve houding ten opzichte van LGBTQIA+ onderscheidt Thailand zich als de belangrijkste bestemming ter wereld voor polyseksuele mensen, niet alleen toeristen maar ook ondernemers en investeerders, wat enorme kansen biedt voor het koninkrijk om zich te ontwikkelen.

Deze vaste overtuiging werd eergisteren versterkt toen Borderless.lgbt, ‘s werelds eerste specifieke gezondheids- en welzijnscloud, de lancering aankondigde van “Pink Plus Economy”, een nieuw initiatief dat zich richt op een ecosysteem om LGBTQIA+-gemeenschappen in Thailand te ondersteunen op het gebied van leven, gezinsplanning en pensioen.

Verwacht werd dat deze stap, ondersteund door Thailand Privilege, een staatsbedrijf dat zich toelegt op langetermijnvisa, nieuwe kansen en ontwikkelingen zou creëren in verschillende LGBTQIA+-gerelateerde bedrijfssectoren. 

Het vertrouwen van de groep in Thailand komt voort uit de recente legalisering van het homohuwelijk door de Nationale Wetgevende Vergadering, evenals uit het komende beleid ter ondersteuning van LGBTQIA-gezinsplanning in Thailand. 

De wetgeving wacht op de stemming van de senatoren. Als het wordt goedgekeurd, wordt Thailand het derde land in Azië dat het homohuwelijk toestaat, na Taiwan en Nepal.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ประเทศชาติ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!