Thailand vreest wederom een bloedbad op de weg tijdens de beruchte de “SEVEN DANGEROUS DAYS”

THAILAND:- De campagne ter preventie van verkeersongevallen van de overheid, de zogenaamde ‘7 gevaarlijke dagen’-campagne, is gisteren officieel van start gegaan en duurt tot 4 januari.

De premier van Thailand heeft er bij verwante instanties op aangedrongen zich te houden aan de verkeersveiligheidsprotocollen voor het nieuwe jaar, met een zevendaagse campagne voor wegcontrole die gisteren officieel van start ging.

Voor dit jaar vinden grondige inspecties en onderhoud van wegen en bermvoorzieningen, zoals verlichting, verkeerslichten en spoorwegovergangen, parallel aan actieve monitoring van verkeersovertredingen plaats.

Speciaal voor deze feestdagen is er een gecentraliseerd centrum voor preventie en mitigatie van verkeersongevallen opgericht, terwijl ambtenaren ervoor zorgen dat de service- en veiligheidsnormen voor bestelauto’s en bussen worden nageleefd.

De weggebruikers kunnen in het gehele land willekeurige bloedalcoholtesten verwachten, terwijl lokale functionarissen, waaronder ziekenhuizen, klaar staan ​​om te reageren op eventuele noodsituaties.

Ondertussen zijn de vrachtwagenchauffeurs gevraagd hun activiteiten op te schorten totdat de nieuwjaarsvakantie voorbij is.

Na deze campagne komt er een vervolgcampagne met focus op preventie van verkeersongevallen.

Premier Prayut Chan-o-cha heeft ondertussen de relevante instanties gevraagd om de verkeersregels op een strikte manier te handhaven en tegelijkertijd het verkeersveiligheidsbewustzijn bij het grote publiek te bevorderen.  Hij vroeg iedereen waakzaam te zijn voor mogelijke Covid-19-besmettingen.  (NNT)

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

2 gedachten aan “Thailand vreest wederom een bloedbad op de weg tijdens de beruchte de “SEVEN DANGEROUS DAYS””

  1. Waar heb ik dit eerder gehoord. Ze waren inderdaad druk heel druk met hun eigen telefoon. En aan het gratis water en koffie. Wat een schijn vertoning. Ze hebben zelf diverse controle posten op de weg naar het zuiden opgeheven, tijdelijke om de doorstroom te bevorderen

    1. Controleposten zijn er alleen maar voor de show.
      De beambten die daar op het plastic stoeltje zitten zijn er aanwezig voor de overuren bonus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!