De Thaise rockband “Big Ass” annuleert het nieuwjaarsoptreden in Pattaya, nadat hun gitarist met het Covid19 virus was gecontracteerd

PATTAYA:- De beroemde Thaise rockband “Big Ass” heeft haar nieuwjaarsoptreden in Pattaya geannuleerd nadat achtergrondzanger en gitarist Apichart Promraksa positief op het Covid19 coronavirus getest werd.

Volgens de aankondiging van de band hadden Apichart alIas P’Moo een uitstrijkje ondergaan via een ATK-test (Rapid antigen) na de gezondheidsscreeningsmaatregelen voor het bijwonen van de nieuwjaarsevenementen en werd aanvankelijk positief bevonden.

Gisteren onderging de gitarist opnieuw een screening via RT-PCR-test zoals aanbevolen door een arts en bevestigde positief.  Hij zal worden geïsoleerd en onder medische zorg worden behandeld.

Al hun shows en activiteiten zijn nu geannuleerd, waaronder “MONO29 Pattaya Countdown 2022” in Pattaya als,de ook de “Amazing Thailand Countdown 2022” in Bangkok 

Persverklaring rockband “Big Ass”

Ondertussen gaan ook de rest van de bandleden, evenals risicovolle medewerkers en personeel, volgens veiligheidsmaatregelen in quarantaine.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!