Hier de informatie over het verkeer, toegang, parkeerregels voor een bezoek aan het countdown festival in Pattaya

PATTAYA:- Misschien dat uw nieuwsbeer Olleke Bolleke u met deze informatie blij maakt, misschien ook niet, maar het is wel handig om te weten.

Eerder deze week inspecteerde de locoburgemeester de verkeerssituatie in deze kustplaats, waarbij een tal van maatregelen bekend werden gemaakt om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zo zal verkeer rond de Bali Hai Pier vanaf vandaag tot 1 januari vanaf 15.00 uur tot 02.00 uur afgesloten worden.

Verschillende wegblokkades zullen het verkeer omleiden, waarbij ongewenst geparkeerd voertuigen verwijderd zullen worden

Gisteren zijn de wegbarrières rond de pier en op het Bali Hai-viaduct geplaatst, waardoor de pier alleente voet bereikbaar is, dit is mogelijk via Walking Street, van onder het viaduct, de weg van het Royal Cliff Hotel, via het marine-reddingskantoor en het oversteken van het Bali Hai-paviljoen.

Het officiële zitgedeelte van het concert zal beperkt zijn tot 2500 mensen, die allemaal moeten kunnen aantonen dat ze volledig tegen Covid19 zijn ingeënt en dienen een recentelijk negatief coronavirus-testresultaat kunnen tonen.

Parkeren is mogelijk bij Central Festival Pattaya Beach, Royal Garden Plaza Pattaya, The Avenue Pattaya, Big C South Pattaya, Lotus South Pattaya, Makro South Pattaya, Pattaya City School 8 (Pattayanukul), Wat Chaimongkol Royal Temple, Attajinda Road en het lager gelegen verkeersknooppunt (voor motorfietsen).

Vanuit mijn kleine redactiekantoortje wens ik uw één fantastisch uiteinde en beloof mij de voorzorgsmaatregelen te volgen, zodat ik volgend jaar ook weer het Thaise nieuws aan u mag presenteren

Namen Frank en mij…..tot volgend jaar (2 januari 2022)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!