Thailand verwacht in de tweede helft van dit jaar 2 miljoen toeristen te kunnen verwelkomen

~DE TIJD ZAL HET LEREN~
(Na verloop van tijd is er bekend hoe het gegaan is)

BANGKOK:- De Thaise regering verwacht dat ongeveer 2 miljoen buitenlandse toeristen Phuket dit jaar zullen bezoeken nadat het eiland vanaf 1 juli heropend is voor gevaccineerde bezoekers. Voor het eerst in meer dan een jaar zal Thaialnd bezoekers toelaten zonder de verplichte quarantaine van 2 weken.

De regering verwacht binnenkort overeenkomsten en vaccinpaspoorten met verschillende landen af ​​te ronden, zodat bezoekers kunnen terugkeren zonder in quarantaine te hoeven gaan.

Het toerisme in Thailand rekent op Chinese toeristen die in juli aankomen en Europese toeristen in de winter.

De vice-president van de Tourism Council of Thailand, Vichit Prakobgosol, zei dat vakantiegangers in de tweede helft van 105 ongeveer 2021 miljard baht aan inkomsten kunnen genereren. Het zal de eerste keer in meer dan een jaar zijn dat het eiland bezoekers toestaat zonder de verplichte quarantaine van twee weken. .

De VP zei dat de Chinezen, die de grootste groep waren toeristen naar Thailand vóór de pandemie, zullen naar verwachting in juli terugkeren op chartervluchten, terwijl bezoekers uit Europa waarschijnlijk tijdens de wintermaanden zullen arriveren.

Khun Vichit zei dat het goed is dat de meeste landen met een groot aantal vaccinaties de belangrijkste markten voor Thais toerisme zijn, en voegde eraan toe dat de regering overeenkomsten en vaccinatiepaspoorten met verschillende landen moet sluiten zodat bezoekers kunnen terugkeren zonder in quarantaine moeten.

Het ministerie van Toerisme en Sport en de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Kasetsart University hebben samengewerkt om veiligheidsnormen te creëren voor landtoerisme en avontuurlijke activiteiten op het gebied van tokkelbanen. Taweesak Wanichcharoen, de plv. secretaris bij het ministerie van  toerisme en sport, zei dat het verbeteren van de normen de groei van het toerisme in het land zou helpen bevorderen. Het zou eerst worden geïmplementeerd in 6 provincies: Chiang Mai, Phuket, Kanchanaburi, Udon Thani, Chonburi en Bangkok.

Khun Taweesak zei dat vertegenwoordigers van de twee organisaties deze maand een bijeenkomst hebben gehouden en toeristenhandleidingen hebben opgesteld om ongelukken te minimaliseren en vertrouwen op te bouwen onder toeristen en exploitanten van toeristische bedrijven. Hij zei dat de nieuwe normen voor toerisme naar verwachting zullen worden geïmplementeerd kort nadat het land heropent.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!