Thailand verschijnt twee keer op de lijst van 20 mooiste stranden ter wereld

THAILAND:-Twee stranden in Thailand staan ​​op een lijst van ’s werelds mooiste stranden die deze maand door een Britse nieuwszender is gepubliceerd, zo liet de  regeringswoordvoerder khun Thanakorn Wangboonkongchana aan de landelijke pers weten.

De Britse krant Daily Star analyseerde Instagram-berichten en Google-artikelen over stranden met het woord ‘mooi’ om de top 20 van mooiste stranden ter wereld te onthullen.

De Sunrise Beach op Satun en Maya Bay op Krabi stonden respectievelijk op de 6e en 12e plaats.

De top drie stranden op de lijst waren Venice Beach (Los Angeles), Byron Bay in Australië en El Nido op de Filipijnen.

Natuurlijk is premier Prayut is blij met de resultaten, die het vertrouwen, de populariteit en de impact van de natuurlijke attracties van Thailand aantonen,” zo vertelde khun Thanakorn.

Hij vertelde verder dat de regering zich concentreerde op haar stimuleringsplan voor het toerisme om de buitenlandse aankomsten dit jaar te stimuleren.

De toeristische autoriteit van Thailand, het TAT, verwacht dat het huidige niveau van 1 miljoen buitenlandse reizigers per maand van oktober tot december zal stijgen tot 1,5 miljoen.  Het voorspelt een totaal aantal aankomsten dit jaar van 10 miljoen, wat de toeristenopbrengsten van 1,5 biljoen baht oplevert.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!